Företagsetableringsservice på Position Västkontoret

Fyrbodals kommunalförbund söker dig som har ett brinnande intresse och rätt förutsättningar för att arbeta med.

Vi arbetar med proaktiv marknadsföring och smidig service för att för att svenska och utländska bolag som söker rätt förutsättningar för nyetablering, i form av marknad, resurser eller kompetens, ska välja att etablera sig här.
Position Västkontoret drivs på uppdrag av, och i nära samarbete med, 17 västsvenska kommuner.

Detta är en viktig del av våra insatser för att skapa nya arbetstillfällen och tillväxt i ett stärkt och differentierat näringsliv. Vi är regional partner till Business Sweden, det nationella organet för företagsetableringar och -investeringar.

En av våra anställda har fått ett spännande erbjudande och vi söker nu hans ersättare.

Kvalifikationer och erfarenheter

  • Relevant utbildning i företagsekonomi, marknadsföring eller internationella affärer på universitets- eller högskolenivå
  • Mycket god förmåga att tala och skriva på svenska och engelska
  • Erfarenheter av kvalificerat sälj- och marknadsföringsarbete riktat till företagsledare, inklusive vana vid traditionell och digital marknadsföring
  • Internationella erfarenheter är meriterande
  • God vana av arbete med CRM-system

Du ska självständigt, smidigt, kund- och resultatfokuserat hantera företagsetableringsärenden, bygga strategiska relationer och marknadsföra vårt område och dess styrkor via sociala media, mässor och kundmöten med stor respekt för både kommuners och företags drivkrafter och villkor.

Personliga egenskaper

I detta arbete behöver du vara en självgående, lösningsorienterad och öppen person som gärna tar kontakt med samarbetspartners, svenska och utländska företagsledare m.fl. och kan arrangera seminarier och visningsresor och tillsammans med reklambyrå ta fram montermaterial, värdeerbjudanden etc.

Du ska vara noggrann och strukturerad och ha förmåga att snabbt kunna sätta dig in ett etablerande företags behov, oavsett bransch.             

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Körkort erfordras.

Om Fyrbodals kommunalförbund

Position Väst är en verksamhet inom Fyrbodals kommunalförbund som är ett av de fyra regionala kommunalförbunden i Västra Götalands län. Förbundet är en samarbetsorganisation för 14 kommuner och har i uppgift att arbeta för en sammanhållen, enkel och mer rationell hantering av de mellankommunala frågorna. Genom samverkan blir Fyrbodalsområdet starkare och kan möta framtiden på ett bättre sätt.
Läs gärna mer om vår organisation och vårt uppdrag på www.fyrbodal.se och www.positionvast.se

Ansökan

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-06-15 till e-post: kansliet@fyrbodal.se

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: 100 %

Tillträde: 2018-09-01 eller enligt överenskommelse

Ort
Tjänsten är placerad på Position Västkontoret på Innovatumområdet i Trollhättan. Gemensamma möten och andra aktiviteter sker ofta på Fyrbodals kontor i Uddevalla eller hos våra samverkande kommuner.

Kontakt
Verksamhetsledare Ann Palmnäs, tel. 0522-44 08 26, ann.palmnas@positionvast.se eller
Förbundsdirektör Anna Lärk Ståhlberg, tel. 0522-44 08 65, anna.lark.stahlberg@fyrbodal.se

Fackliga företrädare
Ann-Sofie Skälegård (TCO) tel. 0522-44 08 51

Helen Helleborn (SACO) tel. 0522-44 08 50.